Restauranten

Nr.   Pris
1. Marineret sild 42,00
2. Kryddersild 42,00
3. 1/2 marineret sild m/ smør og kartofler 46,00
4. Stegt rødspættefilet med remoulade 43,00
5. Stegt rødspættefilet med rejer 53,00
6.  Æg med benfri sild 43,00
7. Æg med rejer 52,00
8. Flæskesteg med rødkål og surt 42,00
9. Rullepølse med sky 42,00
10. Skinke 42,00
11. Skinke og spejlæg 44,00
12. Leverpostej med bacon og champignon 42,00
13. Roastbeef med løg og peberrod 42,00
14. Roastbeef med spejæg 49,00
15. Dansk bøf med spejllæg 59,00
16. Mørbradbøf med champignons 68,00
17. Dyrlægens natmad 42,00
18. Pariserbøf med rå æggeblomme 74,00
19. Fersk røget laks 74,00
20.. Tartar med rå æggeblomme 74,00
21.. Rejer med mayonnaise 66,00
22.. Røget ål 66,00
23. Friturestegt camenbert 59,00
24. Ost 42,00
25. Gl. ost 52,00
26. Børnemad 25,00
27. Uspec. Smørrebrød 39,00
28. Lille osteanretning 92,00

 

Gl. Rye Kro

Supper Pris
1. Klar suppe med boller 62,00
2. Aspargessuppe med kødboller 62,00
4. Skaldyrssuppe 82,00
     
Forretter  
5. Røget laksefantasi 89,00
6. Ristet skaldyr i hvidløg 89,00
7. Rejer på melonbund

72,00

8. Stjerneskud

109,00

14. Rejecocktail med ristet brød

72,00

15. 2 tarteletter med høns i asparges 59,00
     
Omeletter  
20.

Omelet med skinke og ærter (min. 2 pers) til kl. 17.00

128,00
21. Æggekage med bacon og purløg (min. 2 pers) til kl. 17.00 128,00
     
Fisk  
11. Fiskefilet med rejer, asparges og hvide kartofler 154,00
13. Tunsalat i skål med flutes og smør 98,00
16. Stegt ål med stuvede kartofler (tilberedning ca. 30 min.) 269,00
17. Smørstegt sandart med rejer, muslinger, hvide kartofler og smørsauce 199,00
     
25. Anretning 1: min. 2 pers. til kl. 17.00
Marineret sild med karrysalat, mørbrad i flødechampignon, hønsesalat, kaffe og æblekage
169,00
26. Anretning 2: min. 2 pers. til kl. 17.00
1 slags sild, fiskefilet, rejer, hønsesalat, leverpostej 1 slags pålæg og ost
199,00
27. Anretning 3: min. 2 pers. til kl. 17.00
2 slags sild, lakserulle, rejer, røget ål, roastbeef, mørbrad med champignon, tartelet med høns i asparges, ost og chokolade
253,00
     
Hovedretter  

 30.

Tournedos Bordelaise m. friske grøntsager samt krydret kartoffel
200 gr.
300 gr.

228,00
248,00
 32. Hakket krobøf m/ bearnaise og pommes frites 178,00
 34. Oksefilet smurt med fransk sennep, stegt medium, garneret med champignon og pommes frites samt rødvinssauce 218,00
 35. Bøf bearnaise med pommes frites, champignon og flutes 218,00
 36. Engelsk bøf med kartofler og surt 199,00
 37. Krogryde - oksekød i paprikasauce med ærter og pommes frites 182,00
 38. Wienerschnitzel med gemüse 172,00
 39. Dansk bøf med bløde løg 159,00
 41. Vegetar menu 189,00
33. Mørbradbøf i fløde champignon 178,00
40. Hvidvinsdampet hellefisk med hummersauce og hvide kartofler 179,00
42.  Biksemad med 2 spejlæg - stor portion  135,00

 

Desserter Pris

Hjemmelavet vaniljeparfait is m. jordbærsorbet

 72,00
Hjemmelavede pandekager med is  72,00 

Dagens desserttallerken

 85,00
Børneis  35,00
Kaffe eller the  30,00
Café latte, cappuccino mv.  35,00
Varm kakao med flødeskum  35,00
     
   
   
   
     


Ryesgade 8, Gl Rye
8680 RY
Tlf: 86 89 80 42
Reg: 88 96 62 28
E-mail: aa@glryekro.dk
© 2011 by Gl. Rye Kro
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb