Restauranten

Nr.   Pris
1. Marineret sild 46,00
2. Kryddersild 46,00
3. 1/2 marineret sild m/ smør og kartofler 49,00
4. Stegt rødspættefilet med remoulade 46,00
5. Stegt rødspættefilet med rejer 56,00
6.  Æg med benfri sild 46,00
7. Æg med rejer 55,00
8. Flæskesteg med rødkål og surt 46,00
9. Rullepølse med sky 46,00
10. Skinke 46,00
11. Skinke og spejlæg 50,00
12. Leverpostej med bacon og champignon 46,00
13. Roastbeef med løg og peberrod 46,00
14. Roastbeef med spejæg 52,00
15. Dansk bøf med spejllæg 64,00
16. Mørbradbøf med champignons 72,00
17. Dyrlægens natmad 46,00
18. Pariserbøf med rå æggeblomme 82,00
19. Fersk røget laks 82,00
20.. Tartar med rå æggeblomme 82,00
21.. Rejer med mayonnaise 72,00
22.. Røget ål 72,00
23. Friturestegt camenbert 64,00
24. Ost 46,00
25. Gl. ost 56,00
26. Børnemad 28,00
27. Uspec. Smørrebrød 39,00
28. Lille osteanretning 98,00

 

Gl. Rye Kro

Supper Pris
1. Klar suppe med boller 64,00
2. Aspargessuppe med kødboller 64,00
4. Skaldyrssuppe 84,00
     
Forretter  
5. Røget laksefantasi 92,00
6. Ristet skaldyr i hvidløg 92,00
7. Rejer på melonbund

79,00

8. Stjerneskud

119,00

14. Rejecocktail med ristet brød

79,00

15. 2 tarteletter med høns i asparges 62,00
     
Omeletter  
20.

Omelet med skinke og ærter (min. 2 pers) til kl. 17.00

129,00
21. Æggekage med bacon og purløg (min. 2 pers) til kl. 17.00 129,00
     
Fisk  
11. Fiskefilet med rejer, asparges og hvide kartofler 169,00
13. Tunsalat i skål med flutes og smør 98,00
16. Stegt ål med stuvede kartofler (tilberedning ca. 30 min.) 279,00
17. Smørstegt sandart med rejer, muslinger, hvide kartofler og smørsauce 199,00
     
25. Anretning 1: min. 2 pers. til kl. 17.00
Marineret sild med karrysalat, mørbrad i flødechampignon, hønsesalat, kaffe og æblekage
176,00
26. Anretning 2: min. 2 pers. til kl. 17.00
1 slags sild, fiskefilet, rejer, hønsesalat, leverpostej 1 slags pålæg og ost
218,00
27. Anretning 3: min. 2 pers. til kl. 17.00
2 slags sild, lakserulle, rejer, røget ål, roastbeef, mørbrad med champignon, tartelet med høns i asparges, ost og chokolade
269,00
     
Hovedretter  

 30.

Tournedos Bordelaise m. friske grøntsager samt krydret kartoffel
200 gr.
300 gr.

228,00
248,00
 32. Hakket krobøf m/ bearnaise og pommes frites 182,00
 34. Oksefilet smurt med fransk sennep, stegt medium, garneret med champignon og pommes frites samt rødvinssauce 218,00
 35. Bøf bearnaise med pommes frites, champignon og flutes 218,00
 36. Engelsk bøf med kartofler og surt 199,00
 37. Krogryde - oksekød i paprikasauce med ærter og pommes frites 182,00
 38. Wienerschnitzel (af svinekød) med gemüse 178,00
 39. Dansk bøf med bløde løg 162,00
 41. Vegetar menu 189,00
33. Mørbradbøf i fløde champignon 178,00
40. Hvidvinsdampet hellefisk med hummersauce og hvide kartofler 179,00
42.  Biksemad med 2 spejlæg - stor portion  135,00

 

Desserter Pris

Hjemmelavet vaniljeparfait is m. jordbærsorbet

 72,00
Hjemmelavede pandekager med is  72,00 

Dagens desserttallerken

 85,00
Børneis  35,00
Kaffe eller the  32,00
Café latte, cappuccino mv.  35,00
Varm kakao med flødeskum  35,00
     
   
   
   
     


Ryesgade 8, Gl Rye
8680 RY
Tlf: 86 89 80 42
Reg: 88 96 62 28
E-mail: aa@glryekro.dk
© 2017 by Gl. Rye Kro
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb