Restauranten

Nr.   Pris
1. Marineret sild 39,00
2. Kryddersild 39,00
3. 1/2 marineret sild m/ smør og kartofler 42,00
     
5. Stegt rødspættefilet med remulade 41,00
6. 6. Stegt rødspættefilet med rejer 51,00
7. 7. Æg med benfri sild 41,00
8. Æg med rejer 49,00
9. Flæskesteg med rødkål og surt 39,00
10. Rullepølse med sky 39,00
11. Skinke 39,00
12. Skinke og spejlæg 41,00
13. Leverpostej med bacon og champignon 39,00
14. Roastbeef med løg og peberrod 39,00
15. Roastbeef med spejæg 46,00
16. Dansk bøf med spejllæg 55,00
17. Mørbradbøf med champignons 65,00
18. Dyrlægens natmad 41,00
19. Pariserbøf med rå æggeblomme 69,00
20. Fersk røget laks 69,00
21.. Tartar med rå æggeblomme 69,00
22.. Rejer med mayonnaise 62,00
23.. Røget ål 62,00
24. Friturestegt camenbert 55,00
25. Ost 39,00
26. Gl. ost 49,00
27. Børnemad 25,00
28. Uspec. Smørrebrød 37,00
29. Lille osteanretning 89,00

 

Gl. Rye Kro

Supper Pris
1. Klar suppe med boller 59,00
2. Aspargesuppe med kødboller 59,00
3. Skaldyrssuppe 79,00
     
Forretter  
5. Røget laksefantasi 79,00
6. Ristet skaldyr i hvidløg 86,00
7. Rejecocktail med ristet brød 69,00
8. 2 tarteletter med høns i asparges 59,00
     
Omeletter  
9.

Omlet med skinke og ærter

128,00
10. Æggekage med bacon og purløg 128,00
     
Fisk  
11. Fisketfilet med rejer, asparges og hvide kartofler 148,00
12.    
13. Tunsalat i skål med lfutes og smør 98,00
14.    
15.    
16. Stegt ål med stuvede kartofler (tilberedning ca. 30 min.) 238,00
17. Smørstegt sandart med rejer, muslinger, hvide kartofler og smørsauce 199,00
     
25. Anretning 1: min. 2 pers.
Marineret sild med karrysalat, mørbrad i flødechampignon, hønsesalat, kaffe og æblekage
159,00
26. Anretning 2:
1 slags sild, fiskefilet, rejer, hønsesalat, leverpostej 1 slags pålæg og ost
189,00
27. Anretning 3: min. 2 pers.
2 slags sild, lakserulle, rejer, røget ål, rostbeef, mørbrad med champignon, tartelet med høns i asparges, ost og chokolade
248,00
     
Kødretter  
  Tournedos Bordelaise m/friske grøbtsager, samt krydret kartoffel
200 gr.
300 gr.

228,00
238,00
  Hakket Krobeuf m/ bearnaise og pommes frites 178,00
  Kyllingebryst i Barbecue m/salat, flutes og krydderkartofler 178,00
  Oksefilet smurt med fransk sennep, stegt medium, garneret med champignon og pommes frites, samt rødvinssauce 208,00
  Beuf bearnaise med pommes frites, champignons og flutes 208,00
  Engelsk bøf med kartofler og surt 199,00
  Krogryde - oksekød i Paprikaauce med ærter og pommes frites 178,00
  Wienerschnitzel med gemüse 169,00
  Dansk bøf med bløde løg 149,00
  Vegetar menu 179,00

 

Danmenu - 2 retter kr. 199,00

Forretter  Pris

Hønsesalat på ristet brød

 
Rejer på melonbund  

Tarteletter m/høns i asparges

 

 

Stegeretter

 
Mørbradbøf i fløde champignon  
Mexikanerbøf  
Hakkebøf m/peprikasauce, ærter og pimmes frites  
Hvidvinsdampet hellefisk m/hummersauce og hvidekartofter  
     
Desserter  
Is-Tutti Frutti  
Kaffe med chokolade  
Friturestegt camembert m/solbær og ristet brød  
     
Biksemad m/2 spejlæg - stor portion 128,00
Stjerneskud 99,00


Ryesgade 8, Gl Rye
8680 RY
Tlf: 86 89 80 42
Reg: 88 96 62 28
E-mail: aa@glryekro.dk
© 2011 by Gl. Rye Kro
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb