Selskaber

Foretter

  Pris
Klar suppe
med boller og flute

59,00
Aspargessuppe
Flødelegeret m/flute

62,00
Champignonsuppe
med flutes

62,00
Karrysuppe
med hønsekød og flutes

62,00
Røget lakserose
m/flødepeberrod og flutes

 72,00
Spegeskinke
på bund af salat og melon

 72,00
2 tarteletter
med høns i asparges

59,00
Rejecocktail
med flutes

68,00
Dampet hellefisk
m/rejer, asparges, caviar, citron dressing og flutes

68,00
Kold dampet laks
med krebs

68,00
Skaldyr pil selv
med dressing og brød

95,00

Stegeretter

  Pris
Okse og hønsekød
med peberrodssauce

139,00
Helstegt svinekam
m/rødkål 1/2 æble og brunede kartofler

139,00
Barbequemarineret svinekam
m/ grønsager og safransauce

148,00
Andebryst
med honningglaceret rødkål og bær

158,00
Grydestegt oksesteg
med ærter, kartofler og glasseret løg

154,00
Culottesteg
med friske grønsager og flødekartofler

166,00
1/2 vildand
med brunede kartofler og salat waldoff

196,00
Kalvesteg
med grønsager og flødeskysauce

158,00
Helstegt kalvefilet
med svampe, grønsager & flødesauce

176,00
Indbagt oksemørbrad
med torvets grønt og rødvinssauce

202,00

 

Menu 1

2 Tarteletter ned høns og asparges
Helstegt svinekam med rødkål
Hindbærkage
1/2 flaske hvidvin
1/2 flaske rødvin
Kaffe og chokolade
 
Kr. 419,00 pr. person

 

Menu 2

Velkomstdrink
Rejer på melon med flutes
Kalvesteg med grønstager og flødesauce
Chokoladekage med jordbærskum
1/2 flaske hvidin
1/2 flaske rødvin
1 glas dessertvin
Kaffe og chokolade
1 øl eller vand
Natmad: Aspargessuppe
 
Kr. 525,00 pr. person

 

Menu 3

Velkomstdrink
Laksefarseret rødtunge på urtecreme med krebs
Helstegt krondyrkrølle med torvets grøntsager og tranebær
Ta' selv dessertbord
Vin ad libitum
Kaffe og chokolade
Øl-vand-vin ad libitum
Natmad
 
Kr. 659,00 pr. person

 

Menu 4

Velkomstdrink
Røget laksesommerfugl
Æblesorbet
Indbagt oksemørbrad med friske grøntsager
Frisk marineret frugt med rørt is
Vin ad libitum
1 glas champagne
Kaffe og chokolade
1 cognac eller likør
Øl-vand-vin ad libitum
Natmad: svampesuppe
 
Kr. 725,00 pr. person
   

Hold din fest i en af vore selskabslokaler

Forslag til selskabsmenu:

- Krydret tigerrejer på spyd i hoisinsauce

- Ristet sandartfilet med hummerbisk og krebs

- Helstegt kalvemørbrad i flødesauce med friske grøntsager og ovnstegte kartofler

- Chokoladefondant med vaniljeparfait og jordbærtop                                     

Pris:  325,- per kuvert




Ryesgade 8, Gl Rye
8680 RY
Tlf: 86 89 80 42
Reg: 88 96 62 28
E-mail: aa@glryekro.dk
© 2017 by Gl. Rye Kro
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb